Hi, ik ben een verhalenverteller.

Commerciële fotografie is een creatief vak. En dat ben ik. Creatief. Geef mij een onderwerp of een product. En ik fotografeer het. Belichting, kleur en styling zijn mijn ding. Mijn werk wordt vaak als hip, chique en kleurrijk beschreven. Ik werk het liefst op locatie. Wereldwijd.

Inmiddels ben ik ruim tien jaar actief als freelance fotograaf in Enschede, Oldenzaal, Hengelo en de wijde omgeving. Of het nu gaat om het schieten van het perfecte plaatje of om het geven van workshops fotografie en masterclasses interieurfotografie, reclamefotografie of modelfotografie. Bij mij ben je altijd aan het juiste adres. Of je nu in de buurt van Enschede woonachtig bent, of juist elders in het land. Ik kom graag bij je langs om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Woon je in de regio Twente, in de buurt van bijvoorbeeld Hengelo of Oldenzaal, dan kom ik gezellig bij je langs, zonder dat je reiskosten hoeft te betalen.

In de tien jaar die ik actief ben in de wereld van de fotografie heb ik een groot deel van de wereld mogen ontdekken voor tal van opdrachten en projecten. Sinds 2019 ben ik begonnen aan een nieuwe manier van het geven van workshops op het gebied van fotografie. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om op foto-excursie te gaan samen met mij naar Marokko. Hier zal ik jou, als ervaren fotografe, in een week tijd meerdere workshops geven om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Ook ben ik outdoorexpert bij Bever in Hengelo en poseer en acteer ik regelmatig in verschillende televisieprogramma’s, er is dus een kans dat je mijn gezicht al ergens eerder gezien hebt. Zelfs als je niet uit de buurt van Enschede, Hengelo of Oldenzaal afkomstig bent.

Mijn naam is Marije Weterings. En ik ben Fotograaf.Volg mijn blog


Bekijk mijn werk

“As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.”