Kom gezellig een leuke workshop volgen bij Marije!

Wil je echt de kneepjes van het vak leren? Ook dat is mogelijk bij mij. Ik kom graag bij je langs om je de kneepjes van het vak bij te leren, wil je dit liever in een studio doen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ik werk samen met Studio 62 in Gronau, deze studio is ideaal voor fotoshoots en is vlak over de grens bij Enschede gelegen. Of het nu gaat om een workshop portretfotografie, of juist om een masterclass reclamefotografie of interieurfotografie. Tijdens een workshop of masterclass gaan we samen, met z’n tweetjes, aan de slag om te zorgen dat ook jij perfecte plaatjes kunt schieten! Alle sessies zijn actief, waarbij je echt leert fotograferen. Woon je in de buurt van Enschede, Hengelo of Oldenzaal of elders in de regio Twente? Dan zijn er geen reiskosten! Woon je elders in het land, dan is de kilometervergoeding van kracht, welke te vinden is in de lijst met algemene tarieven. Alle sessies beginnen rond 09:30 ’s ochtends en zal deze duren totdat AL jouw vragen beantwoord zijn! Dat is pas maatwerk!

Workshop portretfotografie

Tijdens deze workshop leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Portretfotografie is namelijk meer dan simpel weg een foto van iemand maken. Je krijgt privéles van mij, waarbij we een zakenman of -vrouw gaan fotograferen. Je krijgt praktische tips en nuttige oefeningen mee tijdens de workshop, waardoor jij de techniek van mij kunt leren. Daarnaast kun je na deze workshop zelfstandig aan de slag om mensen te fotograferen om zo een sterk en krachtig portret neer te kunnen zetten. De privé-workshop kost €95,-. Daarnaast kun je deze workshop ook in een groep doen vanaf vier personen. Heb je vrienden of vriendinnen die het samen met jou willen gaan leren? Vanaf vier personen kost deze workshop slechts €45 per persoon.

Masterclass interieurfotografie

Heb je altijd al eens foto’s willen maken die door tal van huizenzoekers zullen worden bekeken? Met deze masterclass interieurfotografie kun je binnen mum van tijd zelf aan de slag als freelance interieurfotograaf. Tijdens de privéles gaan we samen een woning fotograferen. Met tal van tips en nuttige oefeningen leer je de techniek achter woningfotografie. De kosten voor deze masterclass bedragen slechts 199 euro en kan overal in Nederland gegeven worden.

Voordat je een workshop interieur- en vastgoedfotografie gaat doen, kan je ook eerst lezen in mijn e-book over interieurfotografie. Download hem hier gratis.

Masterclass reclamefotografie

Naast portretfotografie en interieurfotografie heb ik veel ervaring met reclamefotografie. In deze masterclass leer ik je alle fijne kneepjes van het vak. Je krijgt privéles of gaat samen met vrienden of vriendinnen aan de slag om de ideale reclamefoto te maken. Tijdens deze masterclass ga je een model op commerciële wijze fotograferen, met praktische tips en nuttige oefeningen leer ik je de techniek achter deze wijze van fotograferen. De kosten van deze masterclass bedragen 199 euro voor een privé-sessie, met een groep vanaf vier personen is dit slechts 95 euro per persoon!

Tarieven Workshops

Basis Workshop

In 2 uur tijd leer ik jou de basis principes van fotografie. Bij jou thuis en privéles. Leer je camera kennen én gebruiken en krijg inzicht d.m.v. een heldere, begrijpelijke uitleg.

€ 49,-

Specialisatie Workshop

Kies ieder onderwerp waarin je wilt specialiseren. Interieurfotografie, reclamefotografie, modelfotografie, portretfotografie, etc. Bij jou thuis krijg je privé-les en zal ik je in maximaal 4 uur alles leren. Met oog voor jouw persoonlijke vragen.

€ 199,-

Maatwerk

Vanzelfsprekend lever ik maatwerk. Van concept, fotografie, organisatie, voorbereiding tot nabewerking. Ook qua workshops. Precies zoals jij nodig hebt. En wáár je maar wil! Jij vraagt, ik leer het je.

Neem contact met mij op

FAQ

Werk je op locatie?

Ik werk uitsluitend op locatie en reis hiervoor de hele wereld over. Ik heb de apparatuur er voor om op locatie te werken. Maar ook geven locaties meer inspiratie en mogelijkheden en extra sfeer aan een foto. Er is de mogelijkheid om in een studio te werken tegen meerprijs.

Kan ik een dag met je meelopen?

Jazeker! Fotograferen leer je door te doen! Dus ik biedt mensen die graag willen leren de mogelijkheid om mee te lopen en mee te fotograferen bij echte opdrachten. Dit gaat natuurlijk wel in overleg met de opdrachtgever.

Welke apparatuur gebruik je?

Mijn camera's en lenzen zijn van Canon. Ik werk uitsluitend Full Frame en fotografeer in RAW. Mijn belichtingsapparatuur is van Elinchrom.

Kom je bij mij thuis?

Jazeker. In de regio Twente is dit kostenloos, daarbuiten hanteer ik een kilometervergoeding van 50 cent per gereden kilometer, enkele reis.


Klaar om te starten?