Workshops

Basis Workshop

In 2 uur tijd leer ik jou de basis principes van fotografie. Bij jou thuis en privéles. Leer je camera kennen én gebruiken en krijg inzicht d.m.v. een heldere, begrijpelijke uitleg.

€ 49,-

Specialisatie Workshop

Kies ieder onderwerp waarin je wilt specialiseren. Interieurfotografie, reclamefotografie, modelfotografie, portretfotografie, etc. Bij jou thuis krijg je privé-les en zal ik je in maximaal 4 uur alles leren. Met oog voor jouw persoonlijke vragen.

€ 199,-

Maatwerk

Vanzelfsprekend lever ik maatwerk. Van concept, fotografie, organisatie, voorbereiding tot nabewerking. Ook qua workshops. Precies zoals jij nodig hebt. En wáár je maar wil! Jij vraagt, ik leer het je.

Neem contact met mij op


FAQ

Werk je op locatie?

Ik werk uitsluitend op locatie en reis hiervoor de hele wereld over. Ik heb de apparatuur er voor om op locatie te werken. Maar ook geven locaties meer inspiratie en mogelijkheden en extra sfeer aan een foto. Er is de mogelijkheid om in een studio te werken tegen meerprijs.

Kan ik een dag met je meelopen?

Jazeker! Fotograferen leer je door te doen! Dus ik biedt mensen die graag willen leren de mogelijkheid om mee te lopen en mee te fotograferen bij echte opdrachten. Dit gaat natuurlijk wel in overleg met de opdrachtgever.

Welke apparatuur gebruik je?

Mijn camera's en lenzen zijn van Canon. Ik werk uitsluitend Full Frame en fotografeer in RAW. Mijn belichtingsapparatuur is van Elinchrom.

Kom je bij mij thuis?

Jazeker. In de regio Twente is dit kostenloos, daarbuiten hanteer ik een kilometervergoeding van 50 cent per gereden kilometer, enkele reis.


Klaar om te starten?