Zomersluiting & vakantie

Binnenkort is het eindelijk zover. Vandaag precies over een maand, zal ik in het huwelijk treden met mijn grote liefde Jos, waar ik nu bijna 4 jaar mee samen ben. In verband met ons huwelijk zal mijn bedrijf de gehele maand juli gesloten zijn, voor de voorbereidingen, de huwelijksdag zelf en natuurlijk onze huwelijksreis. Ik ga op vakantie naar Schotland, waar ik de West Highland Way zal lopen. En fotograferen!

Dus van 1 juli tot en met 31 juli ben ik niet beschikbaar. Echter, je kunt al wel afspraken in mijn agenda boeken vanaf 1 augustus.

Mocht je aan het einde van de zomer belangstelling hebben in een gezellige privé-workshop fotografie, aarzel dan niet en reserveer vast in mijn agenda. Ook voor fotoshoots ben ik natuurlijk al te boeken, maar wees er snel bij, want vol=vol. In verband met mijn huwelijk én vanwege de vakantie-periode zullen alle workshops en fotoshoots in de maand augustus namelijk een feestelijk tintje krijgen. Neem vandaag nog contact met mij op, hoe feestelijk dat gaat worden!

Summary
vakantie
Article Name
Zomersluiting & vakantie
Description
Informatie over de zomersluiting en mijn vakantie in de zomer van 2019.
Author
Publisher Name
Marije Weterings
Publisher Logo