Home » BLOG
BLOG2019-07-06T08:26:14+00:00
  • blog fotograaf enschede workshops fotografie oldenzaal

BLOG

In mijn blog kun je diverse nieuwtjes volgen. Zo post ik af en toe een blog over nieuwe fotoshoots die ik heb gedaan, of nuttige tips van bijvoorbeeld nieuwe apparatuur, werk van andere interessante fotografen, juridische zaken binnen de fotografie of bijvoorbeeld templates van Lightroom.  Soms zoek ik een model, en de oproepjes daarvoor vind je dan hier. Ik meld ook vaak hier wanneer ik weer met een publicatie in de media sta.

Ook mensen en/of bedrijven waar ik mee samenwerk, stellen zich voor via mijn weblog. In ieder geval een interessant blog om te volgen!

Heb je interesse in een gast-blog? Neem dan contact met mij op.

Zomersluiting & vakantie

Zomersluiting & vakantie Binnenkort is het eindelijk zover. Vandaag precies over een maand, zal ik in het huwelijk treden met mijn grote liefde Jos, waar ik nu bijna 4 jaar mee samen ben. In verband met ons huwelijk zal mijn bedrijf de gehele maand juli gesloten zijn, voor [...]

Model gezocht regio Twente

MODEL GEZOCHT Regio Twente Voor een opdracht in de nabijheid van Enschede wordt er door mij actief naar een model gezocht. De opdracht betreft een fotoshoot van circa 2 uur waarbij er foto's gemaakt worden voor een stappenplan hoe wenkbrauwen gemeten en uitgelijnd worden. Hierbij worden ook je wenkbrauwen [...]

Boost je SEO met deze eenvoudige tool!

Boost je SEO met deze eenvoudige tool! Een beetje fotograaf is tegenwoordig hardstikke technisch. Meestal bouwen en onderhouden ze hun website zelf. Net als ik. Mijn hele website heb ik zelf gebouwd en ik doe alle onderhoud, alle content maar ook alle zaken omtrent SEO, linkbuilding en andere online [...]

Load More Posts

Tip: kijk ook eens bij mijn Nuttige Links voor fotografen of naar de gratis presets voor Lightroom die ik ter beschikking stel…. super handig!

Met veel plezier heb ik een workshop portretfotografie gevolgd bij Marije. Ze had gezorgd voor een leuke locatie (in het bos), een gezellig model en een prima lunch. We hebben die dag niet alleen veel gelachen met elkaar, maar ook veel geleerd. Marije weet de kunst te verstaan mensen op een constructieve manier hun eigen fouten te laten maken en zo optimaal te leren. Een prima, ontspannen sfeer waarin we allemaal naar hartenlust konden oefenen. Heerlijk om zo een dag met je hobby bezig te zijn en ook nog eens in de buitenlucht. Haar tips en trucs vergeet ik niet snel, ook door de mooie plaatjes die (letterlijk en figuurlijk) in mijn geheugen staan als herinnering aan deze dag.

Margreet Koster, Text & Event

Nu al twee dagen cursus gehad in portretfotografie van en door Marije Weterings. Haar vakmanschap en enthousiasme werken erg aanstekelijk Krijg steeds meer grip op deze materie maar gelijkertijd begrijp ik ook dat er nog heel veel te leren valt. Marije bedankt voor alles.

Cor Vredeveld, Peacefield Fotografie

Ik heb dit jaar van Januari t/m Juni het FotoCafe als workshop gevolgd bij Marije Weterings. Ik heb tijdens deze 6 workshops heel veel geleerd over verscheidene onderwerpen en vond het ook prettig dat er een professionele fotograaf aanwezig was die mij met vragen kon helpen. Hoewel ik zelf nog veel te leren heb ben ik door het FotoCafe al wel een stuk verder gekomen en voel ik me een stuk zekerder als beginnend fotograaf. Ik kan Marije Weterings zeker aanraden voor workshops want zij is professioneel, vriendelijk, behulpzaam daar waar nodig is en geeft eerlijke opbouwende kritiek.

blog fotograaf enschede workshops fotografie oldenzaal

“Marije heeft foto’s voor onze website en communicatie materiaal gemaakt. De fotoshoot sessie was ontspannend, waardoor het authentieke foto’s zijn geworden. Vele complimenten mogen we jaren na dato nog steeds ontvangen!”

blog fotograaf enschede workshops fotografie oldenzaal

“Professioneel, mooie foto’s op originele manier. Was ontspannen werken met je waardoor resultaat alleen maar mooier is geworden.”

AUDREY ANTUMA - KOOPS, Rabobank
blog fotograaf enschede workshops fotografie oldenzaal

Mijn ervaring met jou was erg positief…..jij maakte een mooie foto van mij. De foto staat op mijn website maar is aan vervanging toe. Jij bent in mijn ogen erg creatief en stelt de mensen op hun gemak om de foto en de persoon mooi uit te laten komen.

LILIAN HANTERINK, Praktijk Lilian
Summary
blog fotograaf enschede workshops fotografie oldenzaal
Article Name
Blog
Description
Dit is mijn blog, met nieuws en informatie voor en over (mijn) fotografie.
Author
Publisher Name
Marije Weterings Fotografie & Cinematografie
Publisher Logo