Belangenclubs in Enschede in actie: gratis rechtshulp tegen te weinig thuishulp

Sociaal Hart Enschede en FNV binden de strijd aan met de gemeente Enschede. Ze bieden gratis rechtshulp aan voor iedereen die niet tevreden is met de ondersteuning in het huishouden. 

Lees het hele artikel op Tubantia.nl

Voor dit artikel heb ik de foto gemaakt. Dit onderwerp gaat mij enorm aan het hart. Vier jaar lang heb ik meegedaan aan de strijd tegen het sociale beleid in de gemeente Enschede. Uiteindelijk besloten te vertrekken naar Oldenzaal, waar wij nu eindelijk passende hulp krijgen. Desalniettemin, toen René mij belde voor deze foto, riep ik volmondig JA!

In beeld staan: Erica Stinissen (juridisch ondersteuner Jurist Wevers), René Beunders (Sociaal Hart Enschede), mr. Linda de Widt (Advocatenkantoor de Widt) en Herman Gooiker (FNV Lokaal Enschede)