Een unieke veiling voor 22q11

Mijn collega en vriend Lawrence Mooij, werkend onder de naam Dutchfoto, biedt een Tinype Portrait aan om te veilen voor mijn project 'Voor 22q11 naar de top!'. Waar bestaat deze veiling uit? Lawrence portretteert de winnaar op een 13x18 cm groot aluminium kaart wat geheel uit zilver bestaat!! Een uniek en kostbaar portret gemaakt met de techniek uit 1851, waarbij hij de winnaar helemaal meeneemt in het gieten, ontwikkelen en fixeren van de foto. Je ziet dus letterlijk je foto “geboren” worden!

Bekijk alle voorbeelden van Lawrence zijn werk op Instagram

Wat is Tintype fotografie?

Bekijk onderstaand filmpje hoe een Tintype wordt gemaakt:

Meedoen?

Wil jij ook meedoen aan deze veiling? Dat kan! Let wel, denk goed na over je bod! Dit is een stille veiling en Tintype is een uiterst kostbare techniek met een fantastisch eindresultaat! En alleen de hoogste bieder kan winnen!

Je kunt meedoen door mij een mail te sturen met jouw bod. Dit kan tot en met 27 oktober 23:59 uur. Maandag 28 oktober publiceer ik via Facebook de winnaar. Het volledige bedrag van de bieding komt te goede aan het project "Voor 22q11 naar de top!" en daarmee steun je dus het goede doel!

Win een Tintype Portrait sessie bij Lawrence Mooij
Win een Tintype Portrait sessie bij Lawrence Mooij
Win een Tintype Portrait sessie bij Lawrence Mooij