cursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weterings

Met veel plezier heb ik een workshop portretfotografie gevolgd bij Marije. Ze had gezorgd voor een leuke locatie (in het bos), een gezellig model en een prima lunch. We hebben die dag niet alleen veel gelachen met elkaar, maar ook veel geleerd. Marije weet de kunst te verstaan mensen op een constructieve manier hun eigen fouten te laten maken en zo optimaal te leren. Een prima, ontspannen sfeer waarin we allemaal naar hartenlust konden oefenen. Heerlijk om zo een dag met je hobby bezig te zijn en ook nog eens in de buitenlucht. Haar tips en trucs vergeet ik niet snel, ook door de mooie plaatjes die (letterlijk en figuurlijk) in mijn geheugen staan als herinnering aan deze dag.

cursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije WeteringsMargreet Koster, Text & Event

Nu al twee dagen cursus gehad in portretfotografie van en door Marije Weterings. Haar vakmanschap en enthousiasme werken erg aanstekelijk Krijg steeds meer grip op deze materie maar gelijkertijd begrijp ik ook dat er nog heel veel te leren valt. Marije bedankt voor alles.

Cor Vredeveld, Peacefield Fotografie

Ik heb dit jaar van Januari t/m Juni het FotoCafe als workshop gevolgd bij Marije Weterings. Ik heb tijdens deze 6 workshops heel veel geleerd over verscheidene onderwerpen en vond het ook prettig dat er een professionele fotograaf aanwezig was die mij met vragen kon helpen. Hoewel ik zelf nog veel te leren heb ben ik door het FotoCafe al wel een stuk verder gekomen en voel ik me een stuk zekerder als beginnend fotograaf. Ik kan Marije Weterings zeker aanraden voor workshops want zij is professioneel, vriendelijk, behulpzaam daar waar nodig is en geeft eerlijke opbouwende kritiek.

Kom gezellig een leuke cursus fotografie volgen bij Marije!

Wil je echt de kneepjes van het vak leren? Ook dat is mogelijk bij mij. Ik ontvang je graag in mijn studio in Oldenzaal om je de kneepjes van het vak bij te leren. Of het nu gaat om een cursus portretfotografie, of juist om een cursus reclamefotografie of interieurfotografie. Tijdens een cursus gaan we samen, met z’n tweetjes, aan de slag om te zorgen dat ook jij perfecte plaatjes kunt schieten! Alle sessies zijn actief, waarbij je echt leert fotograferen.

Privéles Fotografie

Ik kom bij je thuis. Woon je in de buurt van Oldenzaal, in de regio Twente? Dan zijn er geen reiskosten! Woon je elders in het land, dan is de standaard kilometervergoeding van kracht. Daarnaast beginnen de sessie te allen tijde rond 09:30 ’s ochtends en zal deze duren totdat AL jouw vragen beantwoord zijn! Dat is pas maatwerk!

Basiscursus Fotografie

Mijn specialiteit is je op snelle en een effectieve manier te leren hoe je met je camera om kan gaan. Heb je net een nieuw fototoestel gekocht en weet je niet waar alle knopjes voor dienen? Altijd moeite met het begrijpen van de term Diafragma? In 2 uur tijd, bij jouw thuis, leg ik jou alles haarfijn uit. En dat voor slechts € 49,-. Boek vandaag nog jouw basiscursus fotografie!

cursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weterings

Cursus portretfotografie

Tijdens deze cursus leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Portretfotografie is namelijk meer dan simpel weg een foto van iemand maken. Je krijgt privéles van mij, waarbij we een zakenman of -vrouw gaan fotograferen. Je krijgt praktische tips en nuttige oefeningen mee tijdens de cursus, waardoor jij de techniek van mij kunt leren. Daarnaast kun je na deze cursus zelfstandig aan de slag om mensen te fotograferen om zo een sterk en krachtig portret neer te kunnen zetten.

Kosten

De privé-cursus kost €95,-. Daarnaast kun je deze cursus ook in een groep doen vanaf vier personen. Heb je vrienden,vriendinnen of collega’s die het samen met jou willen gaan leren? Vanaf vier personen kost deze cursus slechts €45 per persoon.

Cursus interieurfotografie

Heb je altijd al eens foto’s willen maken die door tal van huizenzoekers zullen worden bekeken? Met deze cursus interieurfotografie kun je binnen mum van tijd aan de slag als freelance interieurfotograaf of vastgoedfotograaf bij bijvoorbeeld FotoXperience. Tijdens deze privéles gaan we samen een woning fotograferen, met tal van tips en nuttige oefeningen leer je de techniek achter woningfotografie.

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen
slechts 195 euro en kan overal in Nederland gegeven worden.

Cursus reclamefotografie

Naast portretfotografie en interieurfotografie heb ik veel ervaring met reclamefotografie. In deze cursus leer ik je alle fijne kneepjes van het vak. Je krijgt privéles of gaat samen met vrienden of vriendinnen aan de slag om de ideale reclamefoto te maken. Tijdens deze cursus ga je een model op commerciële wijze fotograferen, met praktische tips en nuttige oefeningen leer ik je de techniek achter deze wijze van fotograferen.

Kosten

De kosten van deze cursus bedragen 195 euro voor een privé-sessie, met een groep vanaf vier personen is dit slechts 95 euro per persoon!

Cursus Reclamefotografie

199per sessie

Cursus Portretfotografie

99per sessie

Cursus Interieurfotografie

199per sessie

Naast bovenstaande cursussen kun je ook voor andere thema’s een cursus bij mij volgen. Enkele voorbeelden die mogelijk zijn:

 • Cursus Basisfotografie
 • Cursus Spelen met diafragma
 • Cursus Spelen met sluitertijd
 • Cursus Strobistfotografie
 • Cursus Landschapsfotografie
 • Cursus Natuurfotografie
 • Cursus Lightroom
 • Cursus Modelfotografie
 • Cursus Flitsfotografie
 • Cursus Reisfotografie
 • Cursus Outdoorfotografie
 • Cursus Sportfotografie
 • Cursus Evenementfotografie
 • Cursus Bruidsfotografie
 • Cursus Productfotografie
 • Cursus Familiefotografie

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

Tip: kijk ook eens bij mijn Nuttige Links voor fotografen of naar de gratis presets voor Lightroom die ik ter beschikking stel…. super handig!

Samenvatting
cursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weterings
Waardering
cursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weteringscursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weteringscursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weteringscursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weteringscursus fotografie, CURSUS FOTOGRAFIE, Marije Weterings
Gebruikerservaring
no rating based on 0 votes
Uitgevoerd door
Marije Weterings Fotografie
Product
Basiscursus Fotografie
Priijs
EUR 49
Beschikbaarheid
Available in Stock