FOTOSHOOTS2018-12-12T12:42:21+00:00

Fotoshoots in Enschede of elders!

Maar waarvoor kun je nou precies bij mij terecht?

Dankzij de ruime ervaring die ik heb opgedaan, kun je bij mij terecht voor tal van diensten op het gebied van fotografie. Of je nu een fotograaf nodig hebt voor de ideale zakelijke of social media portrettering of ben je op zoek naar een leuke fotoshoot op maat? In de buurt van Enschede ben ik de fotograaf die je zoekt voor het ideale plaatje van jou!

Portret voor Sociale Media

Tijdens een fotoshoot voor dé perfecte profielfoto voor jouw sociale mediakanalen zijn er uiteraard meerdere dingen die aan bod komen. Deze fotoshoots duren ongeveer twintig minuten. Na de shoot ontvang je één nabewerkte foto met een resolutie van maximaal 1000 x 1000 pixels en ontvang je één online licentie. De kosten van deze sessie bedragen slechts 45 euro. Daarnaast zijn er aan deze fotoshoot in de regio van Enschede, Oldenzaal en Hengelo geen reiskosten verbonden.

Zakelijke portret

Voor zakelijk portrettering en fotoshoots ben je ook aan het juiste adres bij mij in Enschede en omgeving. Het maken van het ideale portret neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Na deze fotoshoot ontvang je 2 of 3 nabewerkte foto’s in de hoogst mogelijke resolutie en ontvang je tevens één online licentie en één print licentie. Deze fotoshoot is ideaal wanneer je een foto nodig hebt bij een artikel in een folder of tijdschrift! Deze fotoshoot in de omgeving van Enschede kost slechts 195 euro per sessie.

Portfolioshoot

Ben je druk bezig om aan de weg te timmeren in het modellenvak of wil je gewoon graag een keer een leuke, volledige en bijzondere fotoshoot doen? Deze is dan inclusief visagie en hairstyling. Een portfolio fotoshoot bij mij neemt zo’n tweeënhalfuur in beslag. In deze tweeënhalfuur gaan we samen op zoek naar het ideale plaatje die bij jou past, op door jou gekozen locaties. Bij deze shoot zijn visagie en styling inbegrepen en na de shoot ontvang je 5 tot 7 nabewerkte foto’s op maximale resolutie. Ook ontvang je licenties voor privé gebruik voor al deze foto’s.

Al mijn sessies zijn desgewenst ook bij jouw thuis en bij jou op het werk of op het bedrijf mogelijk. Waar dan ook in Nederland of de rest van de wereld.
Noot voor redacteurs van tijdschriften: Neem persoonlijk contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Sociaal Media Portret

45per sessie

Zakelijk Portet

195per sessie

Portfolioshoot

349per sessie

Algemene Tarieven

Tarieven

Prijs

Per

YouTube Video**€ 595per film
Behind The Scenes Video*€ 595per film
Bedrijfsfilm*€ 795per film
Filmen€ 45per uur
Montage€ 35per uur
Licentie (online/offline)€ 27,50per film
Overige werkzaamheden€ 35per uur
Huur studio€ 25per uur (minimaal 2 uur afname)
Reiskosten€ 0,50per kilometer
Alle tarieven zijn exclusief BTW
* Tarief is 1 dag filmen inclusief montage
** Informeer vrijblijvend naar de kortingen voor Influencers

Studio 62

De fotostudio waar wij mee werken bevindt zich vlakbij Enschede over de grens in Gronau. Studio 62 is centraal gelegen aan de rand van Gronau (Dld) en 500 meter over de grens bij Enschede. De fotostudio is uitgerust met moderne apparatuur en voorzien van een make-up en styling afdeling, kleine keuken en eigen toilet. Wij beschikken daar over apparatuur van Elinchrom en LUPO Fresnels dual color daglicht lampen, verschillende kleuren achtergronden en zijn voorzien van wind- en mist machine. We kunnen alle soorten fotoshoots hier doen.

Studio62-1024x683 FOTOSHOOTS

Deze website gebruikt cookies. Lees hier ons privacybeleid. Ok