IN DE MEDIA

Ik ben regelmatig in de media verschenen. Hoogtepunt hierin was het bezoek aan RTL Late Night in 2014, waar ik in gesprek ging met Humberto Tan over de chromosoomafwijking 22q11.2 deletie, wat mijn dochter Liv ook heeft. Ik vertelde tevens over mijn fotoboek wat ik toen aan het maken was.  Bekijk hieronder het gesprek wat ik had met Humberto. Ook Hart van Nederland van SBS6 besteedde aandacht aan mijn fotoboek en RTV Oost.

Daarnaast ben ik tevens verschenen als acteur / fotograaf in het tv-programma “Achter Gesloten Deuren” van SBS6/NET5.

In de Libelle, het fotografietijdschrift ZOOM en het blad UIT! van de NFN, besteedden aandacht aan mijn werk als fotograaf. In het buitenland zijn er diverse artikelen geschreven. Een aantal items zijn hieronder te zien.

in de media, IN DE MEDIA, Marije Weterings
in de media, IN DE MEDIA, Marije Weterings