MODEL GEZOCHT Regio Twente

Voor een opdracht in de nabijheid van Enschede wordt er door mij actief naar een model gezocht. De opdracht betreft een fotoshoot van circa 2 uur waarbij er foto’s gemaakt worden voor een stappenplan hoe wenkbrauwen gemeten en uitgelijnd worden. Hierbij worden ook je wenkbrauwen geharst en geverfd met henna. De henna blijft circa 3 weken zitten.

Ik ben op zoek naar meisje/vrouw tussen de 16 en 24 met blond haar, blonde wenkbrauwen en blauwe ogen. Je huid is vrij van onzuiverheden. Voor meisjes tussen de 16 en 18 jaar heb ik schriftelijk toestemming van je ouders nodig. Je hebt een aantoonbaar portfolio en ervaring met (beauty-)fotoshoots. Voor het gebruik van de foto’s dien je tevens een modelrelease te tekenen. De foto’s zullen worden gebruikt door een groothandel in wenkbrauwverf.

Heb je interesse in deze opdracht, stuur mij dan op korte termijn een bericht via mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/marijeweteringsfotograaf met daarin een link naar je online portfolio en je motivatie voor deze opdracht. Zowel ik als de opdrachtgever zullen je aanmelding bekijken en beoordelen en via mijn facebookpagina, zal ik bekend maken wie de opdracht krijgt.

model gezocht

Summary
model gezocht
Article Name
Model gezocht
Description
IK ben op zoek naar een model in de regio Oldenzaal-Enschede-Hengelo
Author
Publisher Name
Marije Weterings Fotografie & Cinematografie
Publisher Logo