Home » Nieuw werk

Nieuw werk

Indien ik nieuw werk maak plaats ik daar meestal wel een blog over. Deze artikelen zijn hieronder verzameld in de categorie Nieuw Werk.

#throwbackthursday met Petra Smits

By |2019-05-23T12:36:34+00:00april 9th, 2019|Modellen, Nieuw werk|

#throwbackthursday met Petra Smits Soms zet je een foto online op Instagram  en dan onstaat er een heel leuk gesprek met je muze van weleer. In mijn geval Petra Smits. Tukker in Amsterdam. Valt ook niet op in mijn portfolio. En wat is er leuker dan, een nieuwe plaat samen te maken. Hoppa, Peet in de auto naar Twente, Marije haalt camera uit het stof... en voila.... WE STILL GOT IT!!!

Video voor BrowTycoon, de browmapping string

By |2019-02-27T07:51:33+00:00februari 6th, 2019|Nieuw werk|

Video voor BrowTycoon, de browmapping string Voor mijn opdrachtgevers WimperXL en Izaviè Cosmetics voor de productenlijn van BrowTycoon heb ik vorige week vrijdag een gave video gemaakt. Zij werken in de wereld van wenkbrauwen. En om wenkbrauwen mooi vorm te kunnen geven, kun je dit op het gezicht perfect uitmeten met een zogeheten browmapping string. Dit is een draad waarmee je de contouren van een wenkbrauw volgens de symmetrie van het gezicht uit kan tekenen, waarna je een goede basis hebt om wenkbrauwen perfect te harsen en te verven met henna. Bekijk hiernaast het resultaat van de video. Credits: Director: Marije Weterings Browmapping: Michel Poorthuis - IzaViè Cosmetics Model: Jaleesa Koelen Ook interesse voor een video van je bedrijf of product? Klik hier voor meer informatie en diverse [...]