Vacature: Make Up Artist (m/v)

Voor mijn werk als fotograaf werk ik regelmatig samen met een make up artist en/of visagist. Een goede make up artist zorgt ervoor dat de klant er op zijn best uit ziet tijdens een fotoshoot, maar ook dat ik als fotograaf geen last heb van reflecterende vlekken in de huid, oneffenheden in de huid en moeite met de lichtinval. Daarnaast kan de gekozen make up stijl het gewenste effect van een foto versterken. Daarom ben ik per direct ben ik op zoek naar één of meerdere freelance Make Up Artists (m/v).

Functie profiel Make Up Artist (m/v)

Jij beschikt over een aantoonbaar portfolio met bestaande fotografie-opdrachten. Je hebt aantoonbare ervaring in zowel fotografie- als televisie/video -visagie. Daarnaast heb je een diploma visagie van een erkend opleidingsinstituut.

Als persoon ben je eerlijk, vrolijk, grappig, rechtdoorzee en betrouwbaar. Ook kan je goed samenwerken, je bent creatief, kleurrijk en inventief. Je hebt zicht op de laatste mode en kan uitstekend shapen en highlighten. Hygiëne staat hoog in het vaandel bij jou en bij voorkeur  kom je uit de regio Twente.  Als laatste zetten commerciële inzicht, je klantvriendelijkheid en je humor de puntjes op de i.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Mail mij je portfolio, cv, referenties en een sollicitatiebrief en dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek doen we één shoot samen om te kijken of het klikt. Daarna kunnen we gaan samenwerken.

Wil je meer weten over mij en mijn werk? Klik hieronder op 1 van de buttons.MEER INFORMATIE