Marije Weterings
Over Marije

Over Marije

Een technisch onderlegde creatieveling, die graag organiseert, bedenkt en uitwerkt met ruim 20 jaar werkervaring. Naast mijn proactieve houding ben ik sociaal en servicegericht en iemand met een groot analytisch vermogen. Ik ben zelfstandig, flexibel, open, direct en verantwoordelijk en ik heb naast mijn ruime werkervaring veel kennis van fotografie, cinematografie, outdoor, smart home en lifehacking. 

Ik ben erg geordend, gedisciplineerd en kan niet goed stil zitten. Ik hou van het buitenleven, biketouren, kamperen, reizen en hiken zijn mijn lust en mijn leven. Ik heb buitengewoon veel kennis van technische outdoor-gear. Verder ben ik gek op fotograferen, filmen en life-hacking.

“Communicatie is de sleutel tot succes. En alles begint met aandachtig te luisteren!”