Workshops fotografie

Met veel plezier heb ik een workshop portretfotografie gevolgd bij Marije. Ze had gezorgd voor een leuke locatie (in het bos), een gezellig model en een prima lunch. We hebben die dag niet alleen veel gelachen met elkaar, maar ook veel geleerd. Marije weet de kunst te verstaan mensen op een constructieve manier hun eigen fouten te laten maken en zo optimaal te leren. Een prima, ontspannen sfeer waarin we allemaal naar hartenlust konden oefenen. Heerlijk om zo een dag met je hobby bezig te zijn en ook nog eens in de buitenlucht. Haar tips en trucs vergeet ik niet snel, ook door de mooie plaatjes die (letterlijk en figuurlijk) in mijn geheugen staan als herinnering aan deze dag.

Workshops fotografieMargreet Koster, Text & Event

Nu al twee dagen cursus gehad in portretfotografie van en door Marije Weterings. Haar vakmanschap en enthousiasme werken erg aanstekelijk Krijg steeds meer grip op deze materie maar gelijkertijd begrijp ik ook dat er nog heel veel te leren valt. Marije bedankt voor alles.

Cor Vredeveld, Peacefield Fotografie

Ik heb dit jaar van Januari t/m Juni het FotoCafe als workshop gevolgd bij Marije Weterings. Ik heb tijdens deze 6 workshops heel veel geleerd over verscheidene onderwerpen en vond het ook prettig dat er een professionele fotograaf aanwezig was die mij met vragen kon helpen. Hoewel ik zelf nog veel te leren heb ben ik door het FotoCafe al wel een stuk verder gekomen en voel ik me een stuk zekerder als beginnend fotograaf. Ik kan Marije Weterings zeker aanraden voor workshops want zij is professioneel, vriendelijk, behulpzaam daar waar nodig is en geeft eerlijke opbouwende kritiek.

Waarom bij Marije Weterings?

 • Krijg privéles

 • Jij bepaalt het thema!

 • Jij bepaalt de starttijd!

 • Praktische oefeningen

 • Kostenloos Nazorgprogramma online

 • Scherpe prijs!

Kom gezellig een leuke fotografie workshop volgen!

Wil je echt de kneepjes van het vak leren? Ook dat is mogelijk bij mij. Ik ontvang je graag in mijn studio in Enschede om je de kneepjes van het vak bij te leren. Of het nu gaat om een workshop portretfotografie, of juist om een masterclass reclamefotografie of interieurfotografie. Tijdens een workshop of masterclass gaan we samen, met z’n tweetjes, aan de slag om te zorgen dat ook jij perfecte plaatjes kunt schieten! Alle sessies zijn actief, waarbij je echt leert fotograferen. Ik kan ook bij je thuis komen. Woon je in de buurt van Enschede, in de regio Twente? Dan zijn er geen reiskosten! Woon je elders in het land, dan is de standaard kilometervergoeding van kracht. Daarnaast beginnen de sessie te allen tijde rond 09:30 ’s ochtends en zal deze duren totdat AL jouw vragen beantwoord zijn! Dat is pas maatwerk!

Workshop portretfotografie

Tijdens deze workshop leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Portretfotografie is namelijk meer dan simpel weg een foto van iemand maken. Je krijgt privéles van mij, waarbij we een zakenman of -vrouw gaan fotograferen. Je krijgt praktische tips en nuttige oefeningen mee tijdens de workshop, waardoor jij de techniek van mij kunt leren. Daarnaast kun je na deze workshop zelfstandig aan de slag om mensen te fotograferen om zo een sterk en krachtig portret neer te kunnen zetten. De privé-workshop kost €99,-. Daarnaast kun je deze workshop ook in een groep doen vanaf vier personen. Heb je vrienden,vriendinnen of collega’s die het samen met jou willen gaan leren? Vanaf vier personen kost deze workshop slechts €45 per persoon.

Masterclass interieurfotografie

Heb je altijd al eens foto’s willen maken die door tal van huizenzoekers zullen worden bekeken? Met deze masterclass interieurfotografie kun je binnen mum van tijd aan de slag als freelance interieurfotograaf of vastgoedfotograaf bij bijvoorbeeld FotoXperience. Tijdens deze privéles gaan we samen een woning fotograferen, met tal van tips en nuttige oefeningen leer je de techniek achter woningfotografie. De kosten voor deze masterclass bedragen
slechts 195 euro en kan overal in Nederland gegeven worden.

Masterclass reclamefotografie

Naast portretfotografie en interieurfotografie heb ik veel ervaring met reclamefotografie. In deze masterclass leer ik je alle fijne kneepjes van het vak. Je krijgt privéles of gaat samen met vrienden of vriendinnen aan de slag om de ideale reclamefoto te maken. Tijdens deze masterclass ga je een model op commerciële wijze fotograferen, met praktische tips en nuttige oefeningen leer ik je de techniek achter deze wijze van fotograferen. De kosten van deze masterclass bedragen 195 euro voor een privé-sessie, met een groep vanaf vier personen is dit slechts 95 euro per persoon!

Workshop Basisfotografie

Wie houdt er nu niet van fotografie? Iedereen maakt wel eens een foto met zijn smartphone. Misschien heb je pas een nieuwe compactcamera, actioncam, systeemcamera of spiegelreflexcamera (DSLR camera) aangeschaft. Je ziet supergave foto’s op Instagram of Pinterest voorbij komen en nu wil jij die ook leren maken. Of wil je gewoon meer weten over sluitertijd of diafragma. Je wilt weten wat een professionele fotograaf van jouw foto’s vindt, zodat je hier van kan leren en betere foto’s kan maken. Hiervoor kun je allemaal bij mij terecht. De workshop basisfotografie is kort maar krachtig, praktisch en vooral heel leerzaam. Woon je in Enschede, Hengelo, Oldenzaal of één van de omliggende plaatsen? Geen probleem! Ik kom bij jou thuis in de regio Twente en zal je in 2 uur tijd helpen jouw vraagstukken te beantwoorden. En misschien ligt er dan wel een toekomst voor jou in het verschiet als influencer op instagram of zelfs beroepsfotograaf, aan jou de keuze.

Heb je meer vragen? Meer tijd nodig? Kijk dan eens bij 1 van mijn andere workshops.

Naast bovenstaande thema’s kun je ook voor andere thema’s een cursus/workshop bij mij volgen. Enkele voorbeelden die mogelijk zijn:

 • Basisfotografie
 • Spelen met diafragma
 • Spelen met sluitertijd
 • Strobistfotografie
 • Landschapsfotografie
 • Natuurfotografie
 • Lightroom
 • Modelfotografie
 • Flitsfotografie
 • Reisfotografie
 • Outdoorfotografie
 • Sportfotografie
 • Evenementfotografie
 • Bruidsfotografie
 • Productfotografie
 • Familiefotografie

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!

Bekijk mijn portfolio om een indruk te kijken wat mijn stijl is.